Doft och smak

Srirachamarinerad carpaccio

| 2 kommentarer

Sug på de här ordet Sriracha! Bara namnet låter ju gott! Fick tipset på Facebook gruppen Fusion Food av Jesper Kvarnefält. Världs enkelt men ändå så gott! Kul smaker! Jag älskar kryddan koriander, undra just om de finns någon The Coriander cookbook?


Du behöver:

1 dl Sriracha chillisås
2 pressade lime
1 msk sesamolja
jordnötter
koriander
oxfile

Rör ihop marinaden, och smaka av den så de inte blir för mycket av sesamoljan. Grava sedan tunt skivad rå oxfile (skiva den fryst) stö över hackade jordnötter och koriander servera direkt!

 

2 kommentarer

  1. Ser helt fantastiskt gott ut 🙂 Hur länge gravade du oxfilén?

    • Bara några minuter, hade inte tid för mer. De bara ropa ät upp oss och de nu! Man kan säkert slicea upp några skivor på en tallrik och pensla på med Srirachamarinaden och låta de marinera någon timme eller så!?

Lämna ett svar

Obligatoriska fält är märkta *.


Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.