Doft och smak

Halstrad pilgrimsmussla med Sriracha espuma & potatispure.

| 1 kommentar

Okej, någon gång ska jag väl få till rätt propotioner på min espuma. Idag laddade jag ISI sifonen med rysk yoghurt & grädde och ganska mycket Sriracha. Blev ganska bra espuma, dock inte helt nöjd! Men de tar sig! Bra bett men ändå len.

Potatispure i botten, ovanpå min Srirachaespuma,  kryssad & halstrad pilgrimsmussla, olivoljestekta små brödkrutonger. Allt toppat med lökskott och en gnutta tryffelsalt.

En trevlig lätt förätt, allt utom pilgrimsmusslorna går ju att förbereda och de tar ju knappt 30 sekunder att steka på varje sida. De får vi kalla snabbt!

 

En kommentar

  1. Pingback: Halstrad pilgrimsmussla med Sriracha espuma & potatispure.

Lämna ett svar

Obligatoriska fält är märkta *.