Doft och smak

Nytt år, ny kula!

| Inga kommentarer

Nytt år, ny kula, vad snackar han om!?! Jo en ny kula ifrån Johan Bülow köpt via Ninasmat Pris, oviktigt ja skit i det, handla! Den nya limiterade kulan heter LOVE, ja de har faktiskt släppt 2 kulor med olika LOVE i år, men jag kommer bara recensera ena kulan, ja dvs om jag inte får till ett till produktfoto i helgen! Låna bilder ifrån hemsidor är inte min grej. Vill ju helst produkt fotografera allt själv!

IMGP1289

Love här i versionen Blackcurrant choc coated liquorice gör verkligen inte bort sig! Jag behöver lås på dessa burkar! Haft den några dagar och den är verkligen på upphällningen. Ljuvligt god svartvinbär möter vit Belgisk choklad och inuti, ja innerst är det sötlakrits. Väldigt läcker smak och visst är kulan läcker?

 

 

 

Lämna ett svar

Obligatoriska fält är märkta *.