Doft och smak

Svart af Hälsingborg

| Inga kommentarer

Godis nyheter för mig och säkert för er! Svart AF Helsingborg Ni hittar dem hos Ninas mat!

Detta är en ny lakrits serie som tillverkas här i Sverige och den håller verkligen hög kvalite! Å den är lite billigare än vad jag är van att sådan här lakrits brukar kosta. Kommer i vanlig påse och inte i burk. Den produceras enbart med vegetabiliska ingredienser och den innehåller inte heller palmolja och inte heller gelatin, så den är 100% vegan, ba en sån sak! Tycker de ska va stolta över vad de fått fram.

De är företaget Svart af HELSINGBORG som släppt en ny serie och de går under de lite roliga namn.
Inte mindre än 5 nya påsar dök de upp ifrån Nina och David på Ninas mat!

Bär med mig – hallonlakrits
En nypa salt – saltlakrits
Heta känslor – chili lakrits
Söt som du – sötlakrits
Kyssta grodor – salta grodor och sura grodor i en å samma påse.

Säljs i påsar på 150 gram och kostar 49 kronor påsen.

Har såklart smakat alla å ja okej snart redan ätit upp dem alla!
Först så tycke jag inte grodorna va någe särskilt, men de växte och blev en av favoriterna i påse serien ifrån Svart af HELSINGBORG ! De sura grodorna va riktigt trevliga, lagomt sura! De salta svarta grodorna va lite för salta, ja jag är en hardcore saltlakrits älskare.

Men grodorna vann tyvärr inte på att ätas tillsammans tycker jag. Hade förväntat mig det. Men varannan salt och varannan sur rensar paletten fint!

Saltlakritsen va fantastisk! Så som god saltlakrits ska smaka tycker jag. Salt! Å hur färska va de inte så säg!

Men påsen som endå vann mitt hjärta mest det va påsen Bär med mig – hallon saltlakritsen. Mums!

Lakrits möter hallon i en väldigt trevlig smakkombination. Ni måste bara testa!

Chililakritsen va oxå bra, ganska het. Men inte min favorit bland dessa påsar. De här är lakrits man vill och ska mumsa, gärna en påse i taget och då fixar jag inte en påse med Heta Känslor, de blir för starka då. Ha ha ha å sen är jag ju ingen egentlig vän av sötlakrits! Men måste ändå säga, vilken trevlig sötlakrits de fått fram!

Just nu kan ni med kod ifrån mig köpa dessa påsar till ett bättre pris. Uppge rabattkod 10dos0718 i kassan när ni handlar så erhåller ni rabatten. Gäller på allt i butiken hos Ninas mat. Bra va! In å shoppa lite god lakrits nu! Rabattkoden gäller tills den 11/8 2018

Lämna ett svar

Obligatoriska fält är märkta *.