Doft och smak

Triss i tryfflar

| 1 kommentar

Går ut hårt med 3 olika tryfflar i varierande prisklass! Gott med en bit chokladtryffel till kaffet efter maten. alldeles lagomt! Tryfflarna kommer från varierande butiker i Holmsund denna gång! Blingit sålde Monty Bojangles, Blomsterhörnet sålde Truffets de France samt Kronans droghandel som sålde sina egna praliner.

Kronans Droghandels praliner – presenterades lite trist i cellonfanpåse, nu äter vi ju inte förpackningar. Men jag råkar gilla designade kartonger och burkar. Pralinerna i cellonfanpåsen är stora & fina med god smörig smak! En smak som sitter kvar länge!

Tryfflar med chilismak från Monty Bojangles som helt klart hade snyggaste förpackningen enligt mig! En fin ”gå bort present”. Även de pralinerna va goda samt att man kunde känna en lätt chilihetta från dem men tryfflarna va fula, känns som de bara skurit av en chokladremsa och valt att kalla dem för tryfflar.

Lite B om ni frågar mig! Inte godkänt! Ett plus till dem va dock chilinkryddningen. Men inget som du måste ta till brandsläckarn för sen du ätit dem. Lagom skulle nog de flesta säga!


Sist testade jag Truffets de France – tryfflar med krokantbitar i! Hade målat upp en bild i lillhjärnan min, smörkola med salt i.

Nu va de inte så goda som jag trodde. Vet inte hur jag ställer mig till krokantbitar i tryffel?! Absolut inte dåliga, men lite sådär! Men mest nog bara för att jag målade upp seg god Engelsk smörkola.


Vinnare för mig blir Kronans Droghandels praliner, tänk om de bara hade typ rullat dem i havssalt. Vilka höjdare de skulle blitt. Ännu godare!  Stora fina praliner, så som de ska se ut tycker jag! Dessutom billigast i detta smaktest.

Brukade köpa Estebans tryfflar med seasalt förut och de är bland de bästa jag köpt. Men de får jag inte tag på längre tyvärr! Visst de finns att beställa, från någon men vem!?

En kommentar

  1. Pingback: Kanelkryddade mandlar från Kronans Droghandel | Doft och smak

Lämna ett svar

Obligatoriska fält är märkta *.