Doft och smak

Satans Spawn – Evil Gummy bears

| Inga kommentarer

Elaka godisar! Köp dessa om du vill va lite småjävlig mot någon! Jag ser Elaka Arne framför mig, smygandes sig fram för att ställa fram en godisskål med dessa badass gummibjörnar och lämna rummet fnissandes! Ser ut som vanliga gelebjörnar och smakar först precis som vanligt gele godis jättegott, men efter en stund kickar de in!

Harreligen! De här små gulliga rackarna till gummi-björnar är inte att leka med! De förvandlas till riktigt hotta! De är ”pepprade” med Habanero peppar! Evil gummybears! Ho ho ho vilken kul ide!

Jag varnar er! Upplysa er vänner om att de är jävligt starka. De är Inget för barn, de kan nog börja gråta! Så lämna de inte framme! Då är du elak!

Ganska stor påse fick man när man beställde, jag åt några stycken och gav sedan bort till svågern och till en kompis som uppskattade dem mer än jag. Jag stoppade max in 2 åt gången och tugga å de blev rätt hett!
Köp om ni gillart starkt! Köp och ge till en fiende! Ha ha ha! De är inköpta hos Grillhouse och de kostar bara 39 kronor!

Lämna ett svar

Obligatoriska fält är märkta *.