Doft och smak

Starbucks Doubleshot Espresso

| 1 kommentar

Starbucks verkar ha slagit klorna i Sverige. Förra året lanserade de några olika kaffedrinkar, läs vad jag tyckte om dem här! Så nu i år släpper de en DOUBLESHOT Espresso på en väldigt liten 200 ml burk, men den har iaf pant & den innehåller Fairtrade kaffe! Drycken innehåller 2 espresso & mjölk. Ska omskakas innan du dricker den, å serveras iskall! Men första och sista gången jag köpte denna burk! Åtminståne när jag är hemma! Pris runt 20 kronor! God? Ja absolut! Men har du möjlighet att brygga starkt kaffe/espresso så fixar du en egen kaffedrink  hur lätt som helst!  Denna tycker jag va alldeles för söt i smaken, å jag har en svår sweet-tooth fast den verkar sakta försvinna.

DoubleShot Espresso
Nästa varma sommardag, då brygger jag mig två koppar espresso, häller ned lite mjölk och lyxar å stoppar även i lite vaniljglass i mixerkannan. På med locket och sen trycker jag på knappen och pulserar alltsammans. Swirl woosh woosh voila egen kall god kaffedryck!

En kommentar

Lämna ett svar

Obligatoriska fält är märkta *.