Doft och smak

ADD:WISE handla gott & gör samtidigt gott!

| Inga kommentarer

Köpte lite goda chokladtäckta blåbär på burk ifrån Marias Blommor från företaget ADD:WISE Det är ett nytt företag för mig, aldrig sett eller hört talats om och om jag får säga det själv så har jag rätt bra koll på nya varumärken och roliga produkter!

IMGP5181 white border mindre

Kan inte skriva så mycket om själv blåbären förutom att de är goda, men smakar ändå mest vit choklad. Jag kommer lätt äta upp dem med gott samvete samt sprinkla dem över någon trevlig efterätt. De är iallafall ett företag som gör lite gott där ute i världen för dem som inte har de lika bra som du och jag! Bland annat så stödjer de Alla flickors rätt till utbildning och skolgång! ADD:WISE stödjer även Not For Sale! Not for sale, ger utsatta i fem länder stabilitet, utbildning och ekonomisk möjlighet att ta sig bort ifrån slaveri. Add:WISE producerar inget på bekostnad på nån annan skriver de själva. De är dessutom Fairtrade certifierade. Tycker det låter bra!

ADD:WISE stödjer även Världsnaturfonden i deras arbete mot tjuvskytte.

Här kan ni läsa mer om projekten de är med och stödjer

Not For Sale

WWF

Kommer lätt beställa mer produkter ifrån dem! De har även kläder och kryddor och smycken för dem som går igång på sånt! Bären har de dessutom har de förpackat i en snygg ”gå bort burk”, en liten rosett på och du är hemma! Perfekt present på flera sätt! Du ger bort något gott, och gör samtidigt något gott. Win Win!

Lämna ett svar

Obligatoriska fält är märkta *.