Doft och smak

Liquorice Berries ifrån Lakritsfabriken Ramlösa

| Inga kommentarer

Fortsätter testa lite lakritsnyheter ifrån Lakritsfabriken Ramlösa. Denna gång testar jag NH4CL – Liquorice Berries. Lakrits å frukt? Hmmm funkar det? Hallon å lakrits funkar ju iofs fint, men lakrits å jordgubbe?

image (4)

Mjölkchoklad & lakrits pudrad omsluten ”geleaktig” jordgubbe. Nu kanske geleaktig jordgubbe inte lät så gott! Men de är det! Tycker att dessa ”fula” kulor va riktigt kul å riktigt goda. Har redan beställt efter fler!

IMGP5283

Inte vackra, men väldigt söta och goda! Beställde denna nyhet ifrån Ninasmat i Helsingborg. Helsingborg tänker ni? Ja va är det med de då? Sjukt snabb och bra service, och ett utbud som byggs på allteftersom! In å kika!

Lämna ett svar

Obligatoriska fält är märkta *.