Doft och smak

BUBS DE LUXE

| Inga kommentarer

För ett tag sedan fick jag en liten påse med BUBS att smaka. Påsen hade hängt med i Testagramlådan som min kompis fått. Å Maria vet ju att jag gillar saltlakrits så jag fick testa en liten påse!
Men hallojs vad goda, färska och perfekt sega och ”tuggiga” de va! Bubs känner ni väl alla till? Företaget som ger oss tex Hallonskalle!

imgp7222-01

 

Saxat lite fakta ifrån deras hemsida ”Bubs Godis AB är ett litet svenskt familjeföretag som sedan 1992 har haft en stor passion – nämligen fantastiskt godis. Vi tillverkar bara det vi själva tycker är gott och vi blandar och testar nya smaker varje dag. Trots vår lilla storlek utmanar vi godisbranschen med vår kunskap, vårt engagemang och vårt goda godis. En stor mängd av våra godisbitar finns idag i lösgodisdiskarna och i färdiga påsar ute i många butiker. En av bitarna är faktiskt en av de vanligaste godisbitarna i lördagsgodispåsen. Den heter Hallonlakritsskallen och har idag Sveriges största godisfansida på Facebook. Tänk då att den bara är en av våra ungefär fyrtio härliga godisbitar

BUBS DE LUXE kommer i  två versioner. Salt och söt. Söt tänker jag inte ens bry mig och att testa då jag är saltlakrits killen hela dagen!

imgp7230-01

Varje ask innehåller två små (ja för små) påsar och kostar strax under 30 kronor. Lite dyrare BUBS godis än vad man är van vid, men de är det värt. Väldigt god saltlakrits å än så länge har jag tyvärr bara sett de askarna på en butik i Umeå och det är ICA Kvantum – Kronoparken. Hoppas på att fler handlare törs ta hem dem. Så BUBS DE LUX får verkligen tummen upp av mig…så ut å spana nu i era matbutiker!

Lämna ett svar

Obligatoriska fält är märkta *.