Doft och smak

Tex Mex Tapas

| Inga kommentarer

Nyhet från Santa Maria, de måste jag testa såklart! Gillar att leta upp & testa nya produkter. Vissa avskyr att handla, men de är något som jag finner kul, att gå runt och vrida & vända och titta på nya produkter. I love it!

Köpte iallafall på mig två ”salsor” den ena va Escabeche som är vegetarisk och den är baserad på bland annat på majs, oliver, paprika & soltorkade tomater. Den va de ganska bra riv i tycker jag, även om Santa Maria valt att kalla den mild! Bra hetta & bra styrka. Den andra hette Mango Mojo och den skriver Santa Maria är inspirerad av Karibien och Latinamerika. Såsen är baserad på mango vilket ger en fruktig smak och är kryddad med ingefära, jalapeño, vitlök och lime. Passade otroligt bra med tortillachips och lite shredded pork, toppad med Mango Mojo. I serien finns även Tapas spicemix, Quadritos & Toastaditos, (vilka är som nachochips) Pumpkin seed and chili pesto, Cherry peppers och Quesadilla breads och Red Jalapeño Halves. Så om ni är som jag. Less på de vanliga taco tillbehören, byt ut dem och testa dessa istället! Ska absolut köpa på mig mer samt laborera med lite av Santa Marias recept.

 

Bild: Santa Maria

Lämna ett svar

Obligatoriska fält är märkta *.