Doft och smak

Ett glasflaska med usch!

| Inga kommentarer

Ja det va väl inte så snällt sagt, men den smakade faktiskt usch! Hade förväntat mig en colaliknande dryck men oj vad jag bedrog mig! Hjälp mig att byta smak i munnen! Nu! Moahaw moahaw ha ha ha…så illa tyckte jag om den Slovenska drycken Cockta! Ja den ser ut som en cola, och den luktar ? Och smakar ha ha ha. Den är enligt bryggeriet ”nyttig” och passar ung som gammal! Innehåller en hel del örter såsom nypon, citron, apelsin och inhemska örter! Inget koffein och ingen fosforsyra. Kort recension ja de finns inte mycket att skriva om denna häxbrygd! Denna horribla läsk har funnits sedan 1953, så de måste ju finnas de som gillar den! Kom ihåg jag varnade er! Hittade min på ICA Maxi, Umeå. Tur de bara hade pyttesmå flaskor!

Lämna ett svar

Obligatoriska fält är märkta *.