Doft och smak

Fick två presenter

| 1 kommentar

För ett tag sedan fick jag två presenter av min kompis Krister, han va i USA i somras. Vet dock inte om han hade planer på att ha ihjäl mig! Men de här va en sick upplevelse! Hursom fick 2 flaskor med stark chili från USA. Vet inte vad jag ska säga! De här är ju löjligt heta! Börjar med den som va den milda av dem två…och missförstå mig rätt nu. Inte så mild. Ni kanske tänker Tabasco, men det här sååå starka prylar. De har ju såklart Habaner och Scotch Bonnet samt assorted peppers i sig. Mandoms prov! Smärta på flaska! Galenskap på flaska. Flytande syra ja man kan nog skriva hur mycket som helst.

Första flaskan heter Rectal Rocket Fuel de är en island jerk hot sauce. Öppnade flaskan och tog en droppe, på en tunn baugette bröskiva och och jag hade berett mig på jävelskap. Smakade mycket ättika tycker jag och sen kom chili punchen! Men inga problem, den här fixa jag utan svett. Stark, javisst, men inte över jävlig! Kul flask etikett! Användbar!? Kanske till hotwings…kanske!

 

Japp nu till flaska nummer 2 –  Widow under den texten står det No Survivors! Jag gick tillväga på samma sätt, tunn baugette brödskiva och med endast 1 droppe på! Men galenskap i käften! Vilken hetta! Snälla kan jag få ångra mig! Svetten rann från skallen och ville hinka vatten! Fast jag stålsatte mig. Vatten sägs göra de ännu värre, sprider ut capsinet från chilin ännu mera. Varför är man så störd att man ens testar en sån hära flarra! De här är flytande smärta på flaska! Kan inte va nyttigt och jag är övertygad om att de kan stoppa hjärtat på svaga människor!  På flaskan som har en svart änka på sig, sitter en liten plastspindel dit limmad, riktigt fräckt!. Varningsklockorna borde ju ringa! Sen står det Extremly HOT SAUCE, use on drip at a time! Inte fan hjälpte det. 90,000 scoville units har den i styrka! Tabasco har 2,500–5,000 på Scoville skalan. Fattar ni hur stark den är nu!?

Jag har nu ont i käften, bihålorna är rensade. Ätit en halv Ben & Jerries och de känns fortfarande. De här va ingen trevlig bekantskap. Jag gillar lagomt starkt. Ska nog hädanefter undvika chiliflaskor med utedass och spindlar eller döskallar på. De här va inget skämt! Absolut de starkaste jag smakat och jag tog en droppe! Om man kan använda den i matlagning. Nej jag tvivlar starkt på de! (dåligt skämt)  Vill ni prova den, så titta in, men jag varnar er chiliheads. Köp med fil eller glass! För ni kommer uppleva smärta och ni lär behöva kyla ned truten!

 

 

 

En kommentar

Lämna ett svar

Obligatoriska fält är märkta *.