Doft och smak

Leth Grüner Veltliner – Klassik

| Inga kommentarer

Ger mig på att tipsa om ett gott vin! Ett vitt vin som jag, som ovan vindrickare tycker smakar riktigt gott! Passar väldigt bra till skaldjur & fisk, säkert passar de ochså till milda ostar. Vinet heter Leth Grüner Veltliner – Klassik (Systembolagets beställnings nr 4200) Det är ett vitt vin som kommer från Wagram, Österrike. Grüner Veltliner är Österrikes ”national” druva och har på senare år vunnit mycket internationell uppmärksamhet för sina friska, fruktiga och lite kryddiga viner. De har även rött och rose i sin produktion.

Är benägen att hålla med Systembolagets beskrivning. Torrt, friskt och fruktigt. Finns inte så mycket att säga mer! Testa de om ni vill prova på ett ”nytt” vitt vin till helgens fisk eller skaldjur. Servera de väl kylt!

Lämna ett svar

Obligatoriska fält är märkta *.