Doft och smak

Herbaria Cajun Spices

| 5 kommentarer

Jag älskar olika kryddblandningar och nu har jag fått tag på något häftigt! Herbarias kryddor. Kryddorna kommer i fina plåtburkar som man vill ha ståendes framme, de är  fyllda med trevliga ekologiska kryddor, som kommer från kontrollerade odlingar. Herbaria har en hel hög med spännande kryddblandningar i sitt stall. Jag köpte min första burk hos Ninasmat och fler lär de bli! Rygga inte tillbaks på priset nu! De här är toppenfina kryddor! Unna er en burk eller 2. För de ÄR skillnad på kryddor och kryddor ska ni veta!

Inhandla dem hos Ninasmat och uppge koden doft&smak så har ni -10% på hela sortimentet! Gäller Maj månad ut. Bra va!?

Först ut (jo jag har en till burk på lut, men den håller jag hemlig tills jag testat den!) som jag skriver om blir Herbaria:s Cajun Spices, som är en tuff kryddblandning! En kryddblandning som du med fördel mortlar då den innehåller hela kryddor såsom peppar och små torkade chilifrukter mfl. Vi använde den ikväll som rub till vårt ekokött som vi la på grillen. Vilken smak de blev, fin hetta från chilin! Vi undrade en kort stund vars hettan kom ifrån!? Som sagt bra va de bra tryck i den, något vi uppskattade! Nästa gång blir de att testa den när jag gör kräftor! Lite sugen på att försöka göra lite Louisiana käk här framöver, gumbo mm

 

 

5 kommentarer

  1. Pingback: Cajunkräftor | Doft och smak

  2. Pingback: Fantastiskt glada för recensionen av Cajun Spices

  3. Pingback: Nomu Cajun Rub | Doft och smak

Lämna ett svar

Obligatoriska fält är märkta *.