Doft och smak

Morgonstund har glass i mun

| Inga kommentarer

Hittade en ny glassmak på Konsum i Holmsund, å äntligen får man väl säga att de tagit in Häagen-Daz! Jättebra! Så bra för jag tycker Häagen-Dazs sparkar arsle med Ben & Jerry! Ben & Jerry har oxå god glass, men som sagt har de ingen chans mot Häagen-Daz! Ny Häagen-Daz smak för iår är mint leaves & choklate alltså översatt myntablad och choklad. Det finns 12 olika glassorter från Häagen-Daz och ett pröva på mix paket med mini förpackningar med 4 utvalda sorter samt spännande Choklat Fondant och Cremè Brulée. Måste ju självklart testas i sommar. Finns de någe bättre än glass och sorbet som efterätter?

 

Gillar du glass och gillar du choklad och mintsmak, så är de här en glass för dig! Häagen-Daz gör sin glass på äkta grädde och den innehåller väldigt få ingredienser. Noll färgämnen, noll stabiliseringsmedel och noll emulgeringsmedel. Deras vaniljglass innehåller endast 5 ingredienser!  I den här glassen så är de heller inge blaj blaj utan de är äkta myntablad nerblandat i glassen och de är riktigt rikligt med choklad i den.

En glass jag kommer köpa igen, den har en trevlig smak! Den har inte för stark mint smak heller. Bra avvägd. Nu var det bara jag som åt av den. Vet inte, men kanske just den här smak kombon är mer vuxen i sin smak!? Saknade dock min favorit Häagen-Daz smak på Konsum i Holmsund och de är Cookies & Cream! Glass med bitar av OREO liknande kex i glassmeten! Den är lätt bäst tycker jag! Heaven! Ska be dem ta in den! Å jag efterlyser ett glass cafe ala Häagen-Daz, de finns vet jag! Besökte de flertalet gånger när jag besökte min vän Marie i Madrid för många år sedan. Ett glass palats de vore något! Ha ha ha…

Lämna ett svar

Obligatoriska fält är märkta *.