Doft och smak

Påskmust i retroflaska

| 4 kommentarer

Kolla in vilken sjysst flaska! Riktigt retro, flaskan eller musten kommer från Nyckel-bryggerier. Som ligger i Älvsbyn, Norrbotten. Exklusiv påskmust med smakminnen från förr skriver de själva på etiketten. En gammaldagsmust med mer smak än en traditionell påskmust.

Vet inte de! Tycker mest de smakar som vanligt must. Men onekligen en riktigt snygg flaska i glas, med en sån där gammaldags kork som du kan återförsluta. Flaskan är stor och rymmer hela 1 liter och kostar ca 39 kronor. Nyckel-Bryggerier säljer ochså Trocadero, bordsdricka, och sockerdricka, cola och även smaksatt vatten. Men 2 andra spännande drycker jag la märke till på deras hemsida och som jag gärna skulle testa är Cider Lingonberry och Cider Cloudberry. Fränt med lingoncider och hjortroncider!

Jag kommer spara flaskan och diska bort etiketterna och ha egen dryck i den i sommar, tex rabarbersaft som jag gör rätt ofta.

Inköpt på Konsum, Holmsund.

4 kommentarer

Lämna ett svar

Obligatoriska fält är märkta *.