Doft och smak

Årets julsenap är här!

| 1 kommentar

Som ni vet gillar jag ju senap och brukar blogga runt jul om apotekens olika sorter! Nu är det ju bara gamla Apoteket som gör en årgångssenap varje år! Förra året va jag med i juryn, jag var en av dem som valde ut 2014 års senap! Ballt va! I år fick redaktionen på ELLE mat och vin välja sin favorit.

IMGP9826

I år är vinnar senapen smaksatt med ingefära och kommer ifrån det lilla apoteket Kråkan som ligger i Svärdsjö i Dalarna. Ska bli riktigt kul att testa till käk och som vanligt är senapen en grovmalen rackare och den kommer garanterat inte göra bort sig, nu när jag gått och blivit korvgubbe! Tänk handgjord korv, hemsyrad surkål och en trevlig senap…behövs det något mer? Ja kanske en potatis och ett glas riktigt julmust!

 

En kommentar

Lämna ett svar

Obligatoriska fält är märkta *.