Doft och smak

Het rom ifrån Pastillfabriken

| Inga kommentarer

Fick testa något riktigt nytt ifrån Ninasmat. Het Rom ifrån Pastillfabriken. Ni vet de som satsar på pastiller, förut har de släppt ifrån sig bla Portello och Mackmyra i hela  3 olika smaker och nån lakrits och fruktpastill som jag inte gilla alls å nu släpper de en pastill med romsmak. Men min favorit är fortfarande deras Salmiak Chili Explosion. Alla pastiller kommer i fina små plåtaskar! Tänk tablettask fast i plåt!

De gjuter sina pastiller traditionellt (vad det nu betyder? Kan inget om pastill tillverkning) och de använder sig av den finaste högkvalitativa gummi arabicum och lakrits som finns på marknaden. Dessutom är de sockerfria och tillverkas i Gävle!

Just denna pastill innehåller en 12 årig Rom av märket Esclavo och en plåtask kostar 39 kronor. Pastill är inte riktig karameller i min värld utan något du tar en av och suger på å då räcker de väldigt länge.

En riktig morfar tablett/pastill. Min morfar hade alltid en ask Tulo i bröstfickan på sin skjorta. Tror han hade gillat Pastill Fabrikens pastiller. Het Rom har en liten hetta och en lång eftersmak av rom. Nån tablett förlåt pastill slinker lätt ner. Försöker att inte tugga dem. Då räcker de längre.

 

 

 

Lämna ett svar

Obligatoriska fält är märkta *.