Doft och smak

Micra bacon?

| 2 kommentarer

Micra bacon? Blir de bra? Tänkte vinna lite tid i köket samt vinna lite yta på spisen, så jag köpte på mig en rosafärgad grisbricka. En sk Piggy bacon tray av märket Joie. Körde in 4 bacon skivor i den, man kan nog få in 5, åsså på med locket! Jag körde på 750 w:s effektläge på micron. Väntade en minut & sen öppnade jag micron och tog ut brickan sen när jag lyfte av locket fick jag syn på 4 stycken ”kremerade” baconchips hmm hmm! Inte helt nöjd!

Så jag ladda om den med tre bacon strips denna gång. Och körde 2 minuter & 30 sekunder. De är beräknat ca 1 minut för varje baconskiva. Då blev de som jag ville ha de!
Kommer användas rätt ofta här i mitt kök, speciellt till frukost och att man sen kan man diska fatet & locket i sin diskmaskin är ju ett plus! Fatet man lägger baconskivorna på, har upphöjda räfflor, så att en del fett rinner av.

Lite slarv av mig, glömde att ta kort på baconet, när de komme ut ur mackapärn klart!

Inköpt hos Ninasmat

2 kommentarer

Lämna ett svar

Obligatoriska fält är märkta *.