Doft och smak

Per Morbergs rödtjut

| 2 kommentarer

Att Per Morberg har lanserat ett eget vin de har väl de flesta som är någorlunda matintresserade redan snappat upp ! Det är ett vin som kommer från Chile och det är en Cabarnet Sauvignon. Jag är ingen duktig vinkännare som kan slänga mig med fina ord tex att de blir fina gardiner på glasen och att de smakar än de en än de andra ha ha ha så är det! Det är den krassa verkligheten! Men jag kan säga er om det är surt eller inte och de är väl bra!?

Med i smakpanelen va min syster & hennes man och min mor & far samt en kompis mamma. Flaskan är trevlig att se på och det är en fin bild på Per. Vinet kostar 99 kronor flaskan och säljs i kartong om 6. Man beställer de via Morbergsdrycker De levererade snabbt till mitt valda systembolag. Några dar va allt de tog! Fick kontakta Per via Twitter då de blev någe tjall på min beställning (knappade nog in fel epost adress tror jag) Per eller hans team svarade dagen efter att vinet va på väg till mitt bolag! Grym service! Hoppas på mer produkter från Herr Morberg! (gärna de jag föreslog dig!) Gärna ett vitt vin eller en fin vodka!

Så hur lyder domen:

Vinet smakade bra tycker samtliga i ”smakpanelen”. 4 personer som tycker om rödvin och jag och en till som hellre dricker vitt vin. Men vi vitvins ”drickare” är positivt överaskade båda två! Ett gott och lättdrucket vin med bra smak. Inte alls surt! Till serverades lite lufttorkad skinka. Å dagen innan när jag drack det så prövade jag de till min renskavsgryta. Funkade mycket bra. Bak på flaskan står de att de passar till kött, vilt och lamm. Säkert även god som de står på flaskan, att ta en skvätt av när man ska göra rödvinssås eller en gryta. Något jag kommer göra om de blir någe över. Tror denna flaska kommer sälja bra och att den kommer stå på många Per Morberg fantasters middagsbord framöver. En perfekt gåbort present!

2 kommentarer

  1. Pingback: Per Morbergs rödtjut « Per Morberg

  2. Pingback: Per Morberg lanserar vitt vin « Parbloggen

Lämna ett svar

Obligatoriska fält är märkta *.