Doft och smak

Mera nyheter från Lakritsfabriken Ramslösa – Limited Edition!

| Inga kommentarer

Vilken fin ask! Ja jag gillar när företag ansträngt sig lite med snygg design! Vilken fest! Höll dock på att göra bort mig totalt! Asken har en botten! Ooops vilken tur min kompis undersökte asken lite noggrannare än mig. De är en dubbeldäckare till ask  ju! Så två lager med döläcker choklad doppade lakritsstänger! I asken finner ni både söt lakrits de är de som har mörk choklad överrock och de med ljus choklad överrock innehåller min favorit, saltlakrits. Inte mycket att skriva om denna lakrits, jag har ju gjort de förut! Den är så god! Har du inte testat den och gillar lakrits tycker jag du ska göra det! Denna gång kommer de i en limiterad ask. Lakrisstänger insvepta i mycket mycket god choklad. Som sagt alla pinnarna är goda och färska! Man kan inte önska någe mera från dem! Mycket trevlig som gå bort present eller varför inte ge er själv en ask. De gjorde jag! De kostar 95 kronor asken och du finner dem hos Ninasmat och ni som läsare av min blogg får resten av februari 10% rabatt på hela Ninasmat:s sortiment om ni uppger koden ”Doft & Smak” Bra va!

 

Lämna ett svar

Obligatoriska fält är märkta *.