Doft och smak

Heinz tomatoe ketchup – blended with balsamic vineger

| 1 kommentar

Den har funnits ett tag nu ute i butik, Heinz tomatoe ketchup blended with balsamic vineger alltså Heinz nya lilla flaska smaksatt med balsamvinäger!   Jag upplever ketchupen något mindre flytande än vanlig ketchup. Har bara smakat på sked än så länge. Hello! Jag tycker om den! Den smakar mindre vasst än den vanliga ketchupen från Heinz som man är van vid, och de är nog balsamvinägern som gör sitt. Ska bli kul att använda den i matlagning eller bredavid mat.

Så här skriver Heinz själva om sin ketchup ”En ketchup som bereds på exakt samma sätt som vår klassiska ketchup. Men där ättikan har bytts ut mot en lika del äkta italiensk balsamvinäger. Detta ger en lite rundare – en aning sötare smak – och en något fylligare konsistens. Balsamico är en mörkare, mer sofistikerad, helt enkelt en lite vuxnare ketchup.”

Så säg hej till en ny kompis! Den här ketchupen kommer passa bra till burgers, köttbit, för att inte säga hemmagjorda tjocka fries. Längtar efter våren och grillen. Då tar jag även ut fritösen, härligt att slippa de oset inne. Dunka pommes i ketchupen blir nog de första jag testar eller så blir de testa den till någon pastarätt eller som smaksättare i en sås!

En kommentar

Lämna ett svar

Obligatoriska fält är märkta *.