Doft och smak

Arga Fåglar aka Angry Birds

| Inga kommentarer

När man är liten bloggare få man va framme och tigga lite! Visst får man de? Kul att va ”före” alla er andra med någon recension! Så jag kontaktade Fazer och hörde med dem om man inte kunde få recensionsex av de nya godisarna Angry Birds! Två dar senare damp de ned i brevlådan och nu är de testade! I Juni kommer ni andra få ta del och smaka av Angry Birds. De är ett samarbete mellan Fazer och Rovio Entertainments, skaparna bakom den omåttligt populära spelet Angry Birds. De kommer i två påsar, den ena innehåller färgglada och syrliga fåglar.

 

Den innehåller smakerna jordgubbe, citron, lime, apelsin och ”skogsbär” och en kola fylld med citron.

 

I grisarnas påse så har de kombinerat ihop smakerna: päron, äpple, sockerglaserat ägg med kola innandöme, citron samt passionsfrukt och ananas. Godisarna är härligt sega, lagomt tugg motstånd och alla känns fräscha! Läs nu! Inte en smaka illa. Jag brukar alltid kunna sortera ut någon karris ur sånna här bland godispåsar, men inte denna gång. Alla är verkligen goda. Alla smakar är äkta/naturliga och de känns som om de kommer mer och mer. De här med naturliga smaker! De är ju jättebra!  Men om man ska nämna någon favvo ur påsen så blir de ur ”Bird”påsen: Skogsbär och lime, och i grispåsen så säger jag päron och de sockerglaserade ägget de stack ut i påsarna. Mycket lyckade godispåsar, kan inte säga något annat!

Lite fakta om Fazer:

Fazer grundades 1891 när Karl Fazer startade sitt första konditori i Helsningfors. Idag erbjuder koncernen måltidtjänster samt bageri och konfektyrprodukter i åtta länder. De säljer som de är nu godis i 40 länder å nu siktar Fazer in sig på Kina marknaden med provförsäljning med start i Juni. Då kommer bla Angry Birds att finnas med.

Lämna ett svar

Obligatoriska fält är märkta *.