Doft och smak

Min fönsterbrädes odling

| Inga kommentarer

I år har jag satt massor med olika roliga kryddväxter som jag driver upp från frön.
Tanken är att de ska bli busktomater, tomatillo, fishpepper och vaxbönor, (de har redan börjat producera ärtskidor) slätbladig persilja, rädisor. Så nu är fönsterbrädan overcrowded! Kaos! Hjälp! Pappa to the rescue! Nu har han vart här är de fixat en extra hylla till mig, så nu ser de ba bra ut!

Så här ser mitt fönster ut nu, med en extra hylla för alla kryddväxter! Å mer ska de bli ute, när vädret tillåter, då blir de blir frilandssallad och olikfärgade morötter och mangold, min favorit timjan mm. Tanken är ett eget växthus oxå! Få se om de hinns med squash och gurka å någe mer då. Så trevligt att kunna skörda eget!

 

Lämna ett svar

Obligatoriska fält är märkta *.