Doft och smak

Herbaria Calypso Tropical Curry

| 1 kommentar

De är härligt att sprätta freshness sealen på kryddburkarna från Herbaria och lyfta på locket med hjälp av den lilla gröna knoppen. Den här gången testar jag en mild tropisk curry! Den innehåller en massa annorlunda kryddor och frukter vad sägs om mangoflingor, bananflingor, passionsfruktflingor, Sweet Birdeye chili och galangal bara för att nämna några rätt annorlunda ingredienser i denna curry!

Behöver väl inte säga att denna curry liknar Santa Marias eller Kockens curry. Långt ifrån! Kryddorna som är i burken är ekologiska och kommer från kontrollerade ekologiska odlingar. Det känns toppen! Vad kan denna krydda passa till då? Första jag tänkte på är kyckling och gris. Grillade räkor på spett, som piffkrydda i en kall sås till grillat…den här kommer de att labbas med! Fruktig mild smak! Inköpt hos Ninasmat

En kommentar

  1. Pingback: Läckert doftande och aromatisk karibisk curry

Lämna ett svar

Obligatoriska fält är märkta *.