Doft och smak

Junkfood De Lux på Allstar, Umeå

| 3 kommentarer

Idag unna jag mig en sen lunch eller en tidig middag på Allstar inne i Umeå. Jag på sportpub! Vilket skämt! Men jag satt ute långt ifrån tvskärmarna för jag satt på deras uteservering, vädret tillät ju faktiskt de idag. Inte många gånger jag käkat ute i sommar, max 5 gånger skulle jag tro.  Allstar har funnits i Umeå sedan 2009, ja jag är inte snabb!

Nåväl. Matias fortsätter och käka sig igenom Umeå.

Stega som sagt in på Allstar och möttes av servetrisen Carro! En glad & trevlig tjej! Ja man må ju säga att meny:n de har va rätt diger. Meny:n är upptryckt på en A3! Här finns de mycket att välja på! Kika in på deras meny. Jag valde något som heter Las Vegas Strip Steak å de va en ryggbiff på 200 gram som va marinerad och sedan träkolsgrillad till medium som jag alltid önskar på kött, med på tallriken fanns oxå deras All-Star smör, mycket gott kryddsmör som de lagt som ett tjusigt ägg ovanpå köttet och fäst de med en sticka. Saftig och god grillad tomat och en bit majskolv, timjan och lite trevliga salladsblad samt frasiga fries med lite rustikt potatisskal kvar på.

Som ni ser! En rejäl portion med mat, beställde även in lite bearnaisesås till potatisen, något jag inte ångrar. Nu syns den inte, men jag gillade den stora köttkniven som hängde med på tallriken, en riktigt förskärare att tranchera köttet med!

 

Mycket bra lunch/middag, snabb och lyhörd service! Vegetarian eller allergisk som jag, snacka bara med din servitör, för de mest går att fixa.

 

I’ll be back!

 

3 kommentarer

Lämna ett svar

Obligatoriska fält är märkta *.