Doft och smak

Sjukhusmat

| 10 kommentarer

Ni som är mina mest trogna bloggläsare vet ju att jag har grymma problem med min astma och benrangle till skelett som vill inte hålla ihop. Nu har jag lyckats med dislokation av ett revben som gjort att jag gått ned mig i astman. Har alltså hostat mig till en fraktur! Bra gjort Matias!  Blev inlagd i några dagar på Lungan på NUS (Norrlands Universitets Sjukhus) Överallt tycker jag mig höra folk som klagar på både sjukhus och personal och allra minst inte på maten. Ingen som tänker att personalen som ska hinna passa upp på många patienter. Eller all klagomål på maten som man hör, men de tänker inte på att maten ska passa många eller på logistik eller något sånt. Alla är ego!

Visst alla dagar va de väl inte toppenkäk! Men två dagar utav tre tycker iallafall jag att de va riktigt bra käk. Ena dagen fick jag välja fläskfile med en god potatisgratäng och en mycket god sås gjord på bla dijonsenap & dragon som smaksättning. Jepp jag frågade och Jim kollade upp de! Till lunch dagen jag åkte hem valde jag en kall maträtt, jag visste nämligen att denna maträtt skulle va toppen, för den åt jag sist när jag låg inne. Pastrami, potatissallad med klippt gräslök, härligt mycket paprika och sockerärtor. Enkelt, gott och mycket fräscht. Hade lätt kunnat äta en portion till för de va så gott! Undrar just var de köper in sin pastrami? För den är verkligen toppengod!

Lunch på sjukhuset i Umeå! Inte fy skam!

10 kommentarer

Lämna ett svar

Obligatoriska fält är märkta *.