Doft och smak

Ramlösas chokladtäckta lakrits rullad i flingsalt

| Inga kommentarer

Så då fick jag äntligen tummen ur och beställde en av årets nyheter från Ramslösa. Deras limiterade box med chokladtäckta saltlakritsrullar som är toppade med flingsalt!

 

Sliter försiktigt upp lådan kommer ju på att jag ska fotografera oxå! Där kunde de ha gått åt pipan!

 

När man väl vikt upp locket av så möts man av en liten dörr för att göra de hela mer spännande!

Kolla in vad man finner för skönheter bakom ”dörrn”. Stänger av högsta kvalite! Om jag inte missminner mig körde de med stänger förra året med men då utan flingsalt, de är nytt för iår! Ramlösas lakrits är perfekt, färsk, lagomt tugg motstånd och den har även bra sälta!

Vad jag däremot inte gillade va flingsaltet (som jag annars alltid gillar) I lådan är de 12 stänger, lådan har två våningar! Perfekt ”gå bort” present eller köp den till någon du tycker om! Eller till dig själv! Måste nu gå iväg och dra en espresso & smaka en stång och se om jag ändrat mig angående flingsaltet!

Köpte mina lådor hos Ninasmat som har mer lakrits från samma företag! Bla toffe & fudge (inte hunnit testa de än) Ramlösa supersalt (som är min favorit) och lakritsrots pulver mm. Jag säger testa Ramlösas lakrits och jämför med andra lakritsmärken och ni kommer inse att de lätt spelar i toppskiktet av lakritsproducenter! Vi snackar premium lakrits! Just de här chokladdoppade lakritsstängerna är limiterade och de finns bara ett visst antal! Skynda fynda om ni vill smaka!

 

Lämna ett svar

Obligatoriska fält är märkta *.