Doft och smak

Rabarber lakrits från Alterheden

| 1 kommentar

Åter en present från mor. En liten burk med rabarber lakrits, en sorts glass-sås från Norrländska företaget Alterheden utanför Piteå. De har massor av trevliga produkter! Många av deras produkter innehåller just rabarber!  En favorit i deras digra sortiment är rabarberkola! Mer om den och enbärssaft en annan dag.

Rabarber lakrits är helt utan gluten, laktos, konserveringsmedel och färgämne. Känns härligt att kunna köpa sånna produkter idag.

Denna burk värmer man lättast i sin microvågsugn OBS! Ta av locket först! Servera sedan till vaniljglass! Jag tänker mig tunna varma pannkakor, vaniljglass och rabarberlakrits ringlad ovanpå…En mycket kul och god produkt med bra salt lakrits-smak! Så kul att de va saltlakrits och inte bara lakrits. Älskar nämligen saltlakrits!  Burkarna finns i lite olika storlekar och just denna burk är inköpt på Blomsterhörnet i Holmsund.

En kommentar

Lämna ett svar

Obligatoriska fält är märkta *.