Doft och smak

Sågning av filmen Le Chef (Comme Un Chef)

| Inga kommentarer

Vad är de här nu då? Jo Doft och Smaks första filmrecension! En kökskomedi med Jean Reno och Michaël Youn i huvudrollerna. Regi står Daniel Cohen för, läs här om ni vill veta mer Imdb. Hade målat upp en bild inuti min skalle med lite mer köksscener bland heta kastruller och sjysst skitig köksmiljö. Lite mer rostfritt, vispning i kastruller och sjyssta upplägg. Aha va de en komedi jag köpt? Jag som trodde jag skulle kunna få några tips! Å dessutom är en av mina favorit Fransoser med Jean Reno. Kan ju inte va dåligt!? Eller? Storyn är i snabba drag. Känd kock spelad av Jean Reno får problem med sin vårmeny, in kommer då en kock med helt nya ideer. Hur ska de sluta!?

Va fan är de här! Förlåt med de passar verkligen med en svordom! Egentligen så borde jag ryta till med Franska svordomar! En riktigt dålig komedi och jag som loathe komedier! Gör Jean Reno en Robert Di Nero? Medverkar i simpla skitfilmer bara för att de är enkelt, snabba pengar eller han kanske tyckte som jag att de lät bra på pappret!

Betyg: Undvik! Filmen är sämre än en sunkig vägkrogs köpta uppvärmda bea som skurit! Varnar för skiten, så då va de sagt!

Lämna ett svar

Obligatoriska fält är märkta *.