Doft och smak

Herbaria Neptuns dröm

| 2 kommentarer

Åter igen en liten kryddtest av Herbaria, denna gång testar jag Neptuns dröm. En krydda för fiskrätter. Tänk Medelhav. Jag tänker tillaga Portogisisk Bacalau nästa gång och testa och krydda den med just den här blandningen, till stekt/grillad fisk mm. Jag orka inte så mycket i köket idag och då var de gott att finna en liten torskryggbit i frysen att ba enkelt baka av i ugnen med lite Neptuns dröm ingnussad på torskryggen, till serverade jag potatismos och simpla men goda grönsaker från frysen som jag gotta till med en smörklick.

Herbarias Neptuns dröm innehåller bara kryddor som kommer från kontrollerade ekologiska odlingar och just denna kryddblandning innhåller bla stensalt, kanel, svarta oliver, tomat, fänkål, vitlök och citrongranulat och koriander. Ja där fick jag nog med de allra flesta kryddorna som ingår. Denna gång köpte jag min burk från Husmodern

Smakar mycket! Å är ni rädd för oliv skippa denna! Gillar ni oliv köp denna!

 

 

 

2 kommentarer

Lämna ett svar

Obligatoriska fält är märkta *.