Doft och smak

Den Starka till maten

| Inga kommentarer

Fick ett litet paket från ExtremeFood, en specialare då de egentligen är Göteborgsbutiken som har hand om postordern. Men är man trevlig så ä man ha ha ha! Med posten kom iallafall en burk med hett innehåll. Packade upp en burk som går under namnet, Den starka till maten. Vet inte så mycket om själva tillverkarn för länken till hemsidan vill inte funka. Postar länk ändå ifall sidan kommer upp.

Chilisirapen är hot men den är go! Vad ska jag skriva ihop om den, förutom typ att den är stark ;-D Ha ha ha ha…en målande beskrivning. Jag gillar att de inte va en ren sirap utan att den innehåller lite bitar från chilifrukten oxå. Ja vet inte men jag brukar inte gilla alltför starka saker, å denna är ju gjord på Habanero, kanske är sockret/agaven i den som gör att jag faktiskt kan äta denna. Med god aptit är väl att ta i. Men jag räds den inte! Har nu testat den i wok, de funka! I Creme Fracihe som sås alltså, toppen. Men bäst som på bilden nedan,  på en köttbit!

 

Snackade med Daniel Josefsson på ExtremeFood, Sthlmsbutiken och han sa att den görs av en snubbe som han isin tur trodde jobba som kock på  Svartsjö Matsal i Sthlm. Vi litar på de! Hade gärna önskat mig den lite fastare, kanske i jellyform…fast de kanske bli dåligt!?

Lämna ett svar

Obligatoriska fält är märkta *.