Doft och smak

Lyx lakrits från Lakritsfabriken

| 1 kommentar

Beställde för mig lite ny lakrits. Den har funnits ute ett tag. Men jag hinner inte med alla gånger. Att hålla mig framme. Som sagt beställde en hel del lakrits från Ninasmat. Som vanligt tokbra service, snabb leverans, sånt man gillar som kund.

Köp dem ask för ask eller i tre pack! En av varje alltså!

Ni kanske kan gissa vem jag smakade på först! Såklart den som är rullad i chili och flingsalt. Förbaskat trevlig, inuti pinfärk saltlakrits, salt och god!

Andra att testas blev en ny liten chokladdoppad stång med rålakritsströssel utanpå! Inuti läcker färsk saltlakrits! Mums!

Tredje stången att testas blir en som man testat förut! En chokladdoppade stång rullad i flingsalt och även denna lakrits inuti är salt. Yes!

Måste erkänna att jag är jävligt svag för saltlakrits!

 

Nästa gobit att testa blir en kola, oj vad de är synd om mig! En riktigt tuggig och seg kola, hej plomber å hej tandläkarn! Smakar kanske inte så jättemycket lakrits…kan ju iofs bero på att jag just testat ovan stänger!?!

Sen testa jag även en fudge, väldigt mjuk & fin. Precis som en fudge ska va. Subtil lakritssmak, ingen smakexplosion. Men ändå go!

Sist testa jag en chokladkaka  som kommer från ett sammarbete mellan Askinosie Chocolate och Lakritsfabriken. Denna mörka mjölkchoklad tillverkas med kakaobönor från Davao, Filippinerna och innehåller 62% kakao.

Sedan tillsätts ekologisk sockerrörsjuice, getmjölkspulver och en gnutta av Fleur de Sel havssalt. Den är även toppad med bitar av ekologisk, glutenfri saltlakrits från Lakritsfabriken i Ramlösa. Chokladen innehåller även lakritsfrön vilka förstärker lakritssmaken.

 

Aldrig ätit en chokladkaka med getost i förr, praliner med getost men aldrig en chokladkaka! Måste faktiskt be er återkomma och fråga om smaken en annan kväll för jag vill inte sätt betyg på den ikväll. Har just nu en massa saltlakritssmaker i munnen!

Å glöm inte att fram tills den 15/2 har Ninasmat 30% flyttrea! Uppge koden flyttrea i varukorgen när ni checkar ut! Så blir de rabatt avdragen! Ninas mat har mer än lakrits! Kolla in deras sida Ninasmat

 

 

En kommentar

Lämna ett svar

Obligatoriska fält är märkta *.