Doft och smak

Porr Rons spiced rum

| 1 kommentar

Alltså vi snackar THE godfather of porn! Behöver inte beskriva han mer än så va? Ron de Jeremy har redan släppt en mörk rom som heter Ron de Jeremy – Reserva och den kom 2o12 och nu ett år senare släpper han sin andra flaska. Flaskan han släpper nu är nu en spiced rum som heter Ron de Jeremy SPICED och har artikelnummer nr 86340 på Systembolaget. Romen är framställd i Panama och den skapades av Don Pancho Fernandez, en legend inom romtillverkning. Tydligen säljer Rons rum bra i Norden enligt han själv. Ron de Jeremy the adult rum är beställningsvara!

Porr Ron rum

Stjärnorna har börjat tjäna rejäla slantar på sina namn utanför sina vanliga försäljningszoner, se bara på KIZZ, Motorhead, Rolling Stones, AC/DC, Kent, Iron Maiden och även Slayer har ett rödvin å nu pratar vi bara artister inom musik! Så nog finns de stålar i detta att kamma hem. Smarta businessmen! Å för min del får Ron hellre tjäna pengar på sin rom istället för på sin porr! Ja ja…

Rom is och lime!

Ja va ska man säga om Rons rom? Det är en lättdrucken rom, sticker ut skägget och säger att den är rågod med cola och is! Sommardrink att fyllna till på. En riktig Ron and cola he he…de kommer nog serveras några sånna drinkar här i sommar. Smakar man den rakt av så är de ingen vass sak, utan en mjuk behaglig rom. Den har sötma, skön rund smak och den smakar lite vanilj, inte helt fel alltså! Jag skäms inte för att säga att denna rom är god!  Jag kommer nog för de mesta göra rom drinkar på den…eller ron-drinkar skulle de ju stå! På sin hemsida finns de en massa trevliga drinkar av mixa ihop om man känner för de!

En kommentar

Lämna ett svar

Obligatoriska fält är märkta *.