Doft och smak

Tyvärr Per

| Inga kommentarer

Öl ljusare än Budweiser går de verkligen att hitta? Jo nu! Morbergs senaste lanserade dryck är Morberg – Premium Lager. En öl från Morberg den måste ju testas!
Haft den hemma nu några veckor och kämpat med att fotografera den snyggt! Så nu får ni en hel bild kvalkad på ölflaskan.

Går ut i snickarboa och hämtar stora sågen! De här va ju inte såå bra Per! Måste nog säga att jag hellre köper Budweiser, Miller eller Sol. De smakar ju iallafall lite mer öl! Ölen bryggs i Tyskland av Westheimer Brauerie. 16 kronor flaskan tror jag att jag betalade för den på Konsum i Holmsund. Finns på affärn alltså i daglig varuhandeln som 3,5 eller beställ den som starköl på Systembolaget!

Hade förväntat mig liite mer smak. jag kommer inte springa benen av mig för den och leta efter den någe mer. Å får jag välja så tar jag hellre Bud, Miller eller Sol!  Så de här måste jag nog tillskriva som Pers sämsta släpp! Men den kommer säkert sälja bra i sommarvärmen.

Lämna ett svar

Obligatoriska fält är märkta *.