Doft och smak

C3 kakaopulver ifrån Nicolas Vahé

| 2 kommentarer

Kvällens studiofotograferingen tog mig ut i garaget, cykelförrådet. Lite meckigt och springa fram och åter från kök till förrådet. Grannarna lär ju ha undrat när jag gick ut dit med både stege och stativ och sen rykande choklad!  Men jag vill ju så gärna ta lite olika bilder. De får liksom inte bara bli platt fall! Ja fotograferat emot min ekbords-skiva. Det blir så trist! Lite olika styling krävs för att få intressanta produktbilder och sno/låna tillverkarens produktbilder är ju fusk tycker jag. Vill ju gärna fotografera som i mattidningarna! Få det så snyggt!

Den här ruskiga höstkvällen passade det bra med att blogga lite om het choklad och marsmallows! Köpte på Designbutiken i Umeå på mig både chokladpulver C3 och marsmallows ifrån Nicolas Vahé. Okej marsmallowsen smakade som vanligt! Fluffiga och goda men inget särskilt med dem tycker jag. Men C3:n de va lite annat! Iofs är jag är sucker på hot chokolate! Men lyssna nu på mig! Testa!

C3 är ett lättlösligt chokladpulver som funkar att röra ut i både varm eller kall mjölk. Men eftersom det va regntunga skyar här ikväll och lite ruggigt så passade jag på att värma på mjölken rykande het innan jag vispade i pulvret!

Smakar: gott sött och lyxigt. Sen är det ju sjukt snygga förpackningar Nicolas Vahé och House Doctor tagit fram tycker jag och det är inte bara vanligt ”Oboy” pulver det här! Känns lite mer äkta. Lite som hemgjord choklad som mamma och mormor brukade göra, innan Oboy fanns! Med C3 får du även en liten ton av toffee med på köpet! Innehåller kakao, rårörsocker samt toffearom. Gott att göra varm choklad med! Glöm inte grädden och marsmallows och riv gärna över choklad! Då har du en fin efterätt eller bara en nice treat!  Även god att pudra över en latte etc etc…kan tänka mig nån kväll att tippa i lite rom i min varma choklad!

Du hittar utvalda Nicolas Vahé produkter hos Designbutiken, Östra Rådhusgatan 6 i Umeå

 

2 kommentarer

Lämna ett svar

Obligatoriska fält är märkta *.