Doft och smak

heavenly by Schöttinger – Mood

| 1 kommentar

En för mig ny kula på marknaden! Finns flera olika sortet i deras stall. Kulan är skapad av Svenska företaget Schöttinger. Å kul att just denna kula är en marsipankula och inte en lakritskula! Älskar lakrits, då salt sådan. Men kul med nya kulor. Behövs nya uppstickare som bryter av ibland. Detta är ingen godiskula för barn, utan det här är en lyxig godiskula för grown ups! En trevlig kula som jag tycker är fantastiskt god! De är en marzipankula smaksatt med päron och konjak och insvept i mörk choklad. När man öppnar burken väller verkligen konjak och päron aromer ut.

Å det tar du även igen det när du biter i dem! Perfekt till espresson efter maten, bara mumsa som de är eller om ni gillar rödvin, prova en kula till ett glas rött!
Ni köper heavenly by Schöttinger hos Ninasmat och uppger ni doftochsmak i kassakorgen så erhåller ni 10% i rabatt på er beställning. Rabatten gäller året ut!

 

 

 

 

 

 

En kommentar

  1. Pingback: Heavenly by Schöttinger – Pure |

Lämna ett svar

Obligatoriska fält är märkta *.