Doft och smak

Pop Art Craft Soda Lingon Cream

| Inga kommentarer

Först ut ifrån Beer Studio va en grön dricka, Pop Art Loopy Lime å den gillade jag inte! Sedan släppte de en blåbärs-soda. Härlig & god och nu nyligen släppte de sin nya craft soda Lingon Cream!

Beer Studio är Umeåbryggeriet som blivit känt för sina öl. Under etiketten Pop Art Craft Soda tillverkar de även alkoholfri läsk, så kallad craft soda. De producerade bland annat Umeåprofilen Marc Strömbergs Hjortongranat som förra året lanserades som världens första hjortronsoda. Å nu släppte de sin nya soda! Lingon Creme, gjord på lingon ifrån Norrland och ekologiskt rörsocker.

En cream soda är, Beer Studio en väldigt söt och smaksatt med vanilj för att få en krämig känsla. Genom att mixa i färska syrliga lingon har vi fått en helt unik dryck, säger Oscar Brändström, vd på Beer Studio, i ett pressmeddelande. Kan bara hålla med söt men lite sträv och torr och passar ypperligt till mat. Jag avnjöt min Lingon Creme till min renskav! Gott! En burk landar runt en 20 lapp där de är lite billigare, å jag köpte hem två där de kosta 25 kronor styck, för jag är ju smart!  Jag tycker lätt att ni ska testa en burk eller två.

Lämna ett svar

Obligatoriska fält är märkta *.