Doft och smak

Nu ännu snyggare!

| 5 kommentarer

Har ju recenserat Nygårda julmusten tidigare. Då i fyrpack men jag måste slå ett slag till för den! Nu i ny förpackning! Vilken flaska! Lyx! Champagnekork och allt! Fin va? Samma must som sist, samma smak. Men nu i ny fin förpackning. De säljs bland annat på Systembolaget (art nummer 90374) och de kostar 24,90 kronor /flaskan. Ha ha ha nu kände jag mig allt som en vinkännare när jag la ut Systemets beställningsnummer och allt! Jag kanske ska bli mustkonnässör. De vore något va!

Julmusten från Nygårda är bourboun fatslagrad i 6 månader, går under namnet Nygårda Julmust – vintage oak 2011 och den smakar förträffligt! Fin eftersmak! Jag är ingen ordkonnässör, så jag skriver ba att den smaka bra! Så här skriver Systembolaget om den ”Söt, nyanserad, kryddig smak med inslag av fat, choklad, ingefära, kanel, kavring och pomerans”. Kanske inte en must för kids, utan den är väl kanske mer inriktad på oss vuxna som gillar lite lyx och lite flärd! Jag tycker ni ska ge den en chans! Bra alternativ till julbordets alkohol. Hoppas de här är en utveckling som tar fart. Kul att kunna erbjuda alkoholfritt ur tjusig flaska. När du poppar korken va beredd, min skummade. Inte helt olikt champagne! Lyx! And i love it!

5 kommentarer

Lämna ett svar

Obligatoriska fält är märkta *.