Doft och smak

Slap Ya Mama

| 1 kommentar

Ja slap mig in tha face! En krydda för chiliheadz!  Hjälp ryker de ur öronen nu!? Ha ha ha ha de här va starka grejor! Man ska väl inte strössla direkt på tungan. Men jag måste ju ba testa! Im stupid! Ja vad ska jag skriva!? De är en rejält stark piffkrydda! Jag kommer försöka använda den sparsamt i sommar när jag ska göra ny lag till kräftorna. Det blir hotta kräftor ala Cajunstylee. Något jag aldrig hann med ifjol. Älskar lagom hetta och tror smaken på lagen kommer bli förträfflig!

Gillar du de starkt då kan du krydda upp all din bleka mat, matlådor, på grillat, i kalla såser som du vill få rejält sting på. Känns riktigt användbar faktiskt. Nästa gång jag steker burgare ska jag ströa över lite av den. De är en stor burk (kommer räcka länge) med både ströare och större öppning. Behöver jag säga att jag kommer använda mig av ströarn eller av ett kryddmått. Tror jag ska gå och dricka ett glas fil eller 2 nu! Hej på er!

En kommentar

  1. Pingback: PUNCH YA DADDY – Cajun Mesquite Rib Rub | Doft och smak

Lämna ett svar

Obligatoriska fält är märkta *.