Doft och smak

Ass Kickin Peanuts – Jalapeno Cheddar

| Inga kommentarer

Gillar ju att testa nya saker och jag är gärna länge på affärn. Gå runt att vrida och kika på nyheter. De är kul! Nu testade jag en sorts kryddstarka jordnötter. Jag tänkte Ass Kickin Peanuts – Jalapeno Cheddar, de kanske inte går att äta!? Har hunnit med att skrämma upp migsjälv med den svarta lilla påsen Habanero chips från Blairs! Ha ha ha jag ryser än. Enligt mig så gick de inte att äta, så starkt vill jag inte ha de.

 

De här Ass Kickin nötterna är kryddade/pudrade/belagda med jalapenopulver och de är inge problem med att käka dem! Inte speciellt farliga i styrka. De är goda och de har en trevlig jalapeno smak som framträder först efter att man tuggat några ”nävar”. Det fanns fler sorter av Ass Kickin Peanuts. Ska köpa en starkare sort nästa gång. De kommer i en stor burk med freshness seal som man drar bort när man ska till att käka dem, plus ett lock som man använder när burken väl är öppnad. 59 kronor ICA MAXI, Umeå.

Lämna ett svar

Obligatoriska fält är märkta *.