Doft och smak

Johan Bulows nya kula! LOVE! Jag tror jag är kär!

| 2 kommentarer

Då var de dags för en ny sort från Johan Bulow. Denna gång heter kulan Love! Å jag tror jag är kär! Kär i en lakritskula!

Nya röda kulan från Johan Bulow är som sagt här! Den heter LOVE – Strawberry Choc Coated Liquirice. Hur översätter jag de bäst? En lakritsbit insnärjd i vitchoklad rullad i välsmakande, lite syrligt jordgubbs pulver. Härligt att öppna burkar från den tillverkaren, att dra de där freshness sealen och beskåda de som finns i burken! Alltid lika kul. Å alltid gott! Kanonfärskt! Den här gången är kulorna läckert röda. Hjälp så goda de är, svårt att fatta att man bara ska ta ett par och sen skruva igen locket på burken. Inte lätt för en lakrits freak som jag att bara ta kula!

 

Köpte denna burk från Ninas mat och jag vet att DUÅ i Umeå har de i sitt lager oxå. Å de är tur, för till helgen är nog de här kulorna slut, tur jag bunkrat med andra sorter, dels från Bulow & Lakritsfabriken Ramslösa. Fast åter till LOVE. Köp hem till hjärtat på Alla Hjärtans Dag och då har du ditt på de torra! De kommer gå hem! Detta är en kula att älska!

Kulan är täckt av av ett rött lite syrligt pulver som smakar mycket gott och under pulverytan kommer de en fin god vitchoklad och sen innerst en svart härligt mjuk, perfekt färsk lakrits! Stoppa mig nu! Nu skruvar jag igen burken hårt och ställer undan den…undrar för just hur länge! Beställ hos Ninas Mat eller he er ut på jakt!

2 kommentarer

Lämna ett svar

Obligatoriska fält är märkta *.