Doft och smak

Med rester från helgen

| 1 kommentar

Med rester från helgen så skapade jag samma rätt som vi åt i helgen, fast utan förätt & efterätt. De är ju trots allt bara lunch! Renfile och mandelpotatispuré eller om ni så vill mandelpotatismos. Renfilen körde jag på min grill i Lördags och ja nu säger jag de, hoppas det inte låter för uppblåst för de är inte meningen! Men köttet blev perfekt! Riktigt nöjd! Köttet rullade jag i krossad pepparkornsblandning från Herbaria, Capriccio. Hursom idag så värmde jag bara köttet försiktigt i ugnen på ca 75 grader, medans kokade jag mandelpotatis och när de va klara så slog jag av de mesta av kokvattnet men behöll lite och mata sen i lite grädde och smör, i med pärstampen och mosa potatisen rejält. Gick ett steg längre och körde moset genom en en sil. Slätt ska de va!

La upp purén/moset på tallriken, trancherade köttet och la de ovanpå, slog ut lingonketchup från Kretsloppshuset,  runt om och skar till en tomat.  Lingonketchupen passade ypperligt bra till renfilen! Riktigt nöjd med lunchen, enkel och väldans gott!

En kommentar

  1. Pingback: Herbarias Capriccio | Doft och smak

Lämna ett svar

Obligatoriska fält är märkta *.