Doft och smak

Quorn Bolognese

| Inga kommentarer

Fick för ett tag sedan 4 kuponger av Quorn, som berättigade mig att testa deras produkter! Kul med blogg, då kan man få lite produkter att testa! Så jag har köpt på mig några Quornprodukter som jag aldrig käkat förr. Kommer fler smaktester i sommar! De flesta matintresserade har väl redan testat deras färs, deras grytbitar och Quornfiléer!? Själv så var jag semi vegetarian eller rätt ska väl va rätt! Pescetarian, en sån där som åt bönor och sallad och fisk, skaldjur, uteslöt just då kyckling och rött kött. Å nu är jag värre än självaste Blackie Lawless i WASP! Som ni säkert förstått är jag inte pescetarian längre. Nu gjorde jag aldrig veg grejen för att de va synd om djuren utan rent av egoskäl. 10 år firade jag som pescetarian sen blev jag en köttätande dinosarie igen! Saknade bla rökta köttprodukter, men mest va de salami som drog! Kan lätt välja att käka vegetariskt, men äter ändå mest kött numera. Men diggar kikärtor som bara den! Att vara vegetarian kräver mer av en, mer planering. Äsch ska inte rabbla mer om de!  Quorn-produkterna bygger på ett näringsrikt svampprotein. Det är magert och har låg halt mättat fett, är kolesterolfritt, proteinrikt och fiberrikt! Bra grejs alltså!

 

Till er alla som inte smakat tex Quornfärs, gör det om ni ska ha en vegetarisk middag 1 gång i veckan, jag tycker färsen är toppen. Å ni om ni tycker de är jobbigt att komma igång med vegetarisk kost, quornfärsen kan banne mig alla äta. Den är väldigt användbar. Så jag tänkte jag köper Quorn Bolognese, en färdigrätt. Klar att bara nuka i micron samt koka lite spagetti till. Voila en trevlig middag klar på mindre än 10 minuter. Så hur smaka de då? Helt klart tummen upp, visst man kan dra i lite mer kryddor om man vill de. Men den smaka ändå bra som den är. Trevliga smaker av Basilika och Oregano. Bra konsistens på färsen, väldigt lik köttfärs i sin textur. Väldigt bra att ha på lut i frysen för vissa dagar ids man verkligen inte laga mat eller om man får någon på oväntat middagsbesök som är vegetarian då är detta toppen att ha i sina frysgömmor.

Lämna ett svar

Obligatoriska fält är märkta *.