Doft och smak

PUNCH YA DADDY – Cajun Mesquite Rib Rub

| Inga kommentarer

Sådär en ny burk med krydda att testa! Det är en autentisk cajunkrydda allt enligt burkens etikett. Kryddan är gjord in the bayou contry of South Louisiana. Bara texten får mig att känna – Det här är äkta! The real thing! En burk som sägs räcka till ca 6-7 kg kött eller fisk. Den är nog tänkt som rub till kött men jag kommer använda den som argh nu kommer de ett ord jag hatar! Piff krydda, men ni fattar antagligen vad jag menar! Kryddan innehåller bla socker, vitlök, paprika, svartpeppar, tamarind, rökextrakt (antagligen Mesquiten, jag känner mig lite lurad men men) Importeras till Sverige av Vitfood AB. Ni hittar den även hos killarna på Extremefood!

 

Kommer koka egen hot kräftlag för att göra spicy crawfish ala bayou i sommar! Swamp People here we come! Se hur mina cajunkräftor blev här! Köpte min burk på ICA Maxi, Umeå och kostade om jag inte minns helt fel runt 60 kronor. Tycker att denna krydda är mycket godare än kryddan Slap Ya Mama, som i mitt tycke är för het, om man ska jämföra de båda. Se här vad jag tyckte om den! Nästa gång tänker jag testa Punch Ya Daddy på eller i burgarsmet eller strössla över nyligt friterade fries, se detta scenario framför er! Nyfriterade fries som du dunkar i lite majonnäs och sedan pudrar med lite Mesquite rökig Punch Ya Daddy över…mums!

Lämna ett svar

Obligatoriska fält är märkta *.