Doft och smak

Inferno chips från LIDL

| 1 kommentar

Fick chips av min kompis Mats ”Möken” Björklund. Han va på LIDL och handla lite i Övik och skrev om de på sin Facebook. Ja han åkte nog inte enkomt för att handla chips! En annan kan ju tänka sig göra det! Så jag bad han köpa med sig en påse åt mig! Fick 2 påsar! Lycka! Ingen aning om va de kosta? Säkert inte dyra och hörruni, hur goda va de inte då!?


Tycker bara namnet va klockrent. Visst vi snackar inte Blairs chips i styrka, men jag tror jag gillar dessa nästan mer, för jag klarar att äta fler av dem. Bra eller dåligt ha ha ha de tänker jag inte ens gå in på! Inferno chipsen Crusti Croc chips är ett chipsmärke som LIDL verkar ha lite olika chipssmaker ifrån. Alla möjliga smaker, men hittade ingen info om själva Crusti Croc eller om Infernochipsen. De är iallafall härligt kryddade med Habanero, hettan kommer efter ett tag, man hinner äta rejält många lövtunna chips innan hettan infinner sig, lagomt! Vi pratar inte käftsmäll här, men dricka kommer du vilja göra! Mest förvånad att min mor och far gillade dem skarpt!

 

Nej vad säger ni? När går snabbtåget till Övik imorrn? Tror jag måste åka och bunkra lite Infernochips! Örnsköldsvik är ju en vacker sommarstad dessutom, väl värt en resa för lite chips! Eller vad säger ni?

En kommentar

  1. Pingback: Cheese Twists från Lidl | Doft och smak

Lämna ett svar

Obligatoriska fält är märkta *.