Doft och smak

Cheese Twists från Lidl

| 6 kommentarer

Härom veckan kom Gunnar & Brita på besök och med sig hade de Cheese Twists från Lidl. De hade försökt få tag på Inferno chipsen till mig, men den Lidl butik de besökte hade slut! Så då köpte de med sig Cheese Twists! Öppnade påsen idag och tänkte lite felaktigt på ostkrokar. Ostkrokar är ju toppen gott ju, inget ont om dem. Men de har va mer raffinerade, lite lyxigare, lite vuxnare! Tänk frasiga smördegs/ost stänger som va vridna. Milda & goda och jag äter dem gärna fler gånger. Perfekt på en fest eller som litet snacks till dina gäster innan middagen är klar!  Tillverkade av Crusti Croc, de är samma tillverkare som bla gör Inferno chipsen som jag lovorda i tidigare recension här på bloggen. Jag måste nog ta snabbtåget till Övik och botanisera lite på Lidl.

 

6 kommentarer

Lämna ett svar

Obligatoriska fält är märkta *.