Doft och smak

Ta kontakt

Min e-postadress är matias@doftochsmak.se.

Följ mig gärna på Twitter: @doftochsmak

eller på Facebook och där hittar ni igen mig på namnet Matias Zakrisson (ej aktiv längre)

Hör gärna av er till mig på Twitter eller på min epost om ni vill komma i kontakt med mig, tex om ni vill skicka recensionsex eller produktnyheter. Produkter som kan va relevanta för mig att testa! Ingen säkerhet att jag recenserar dem, men mest troligast gör jag det om handlar om mat, bak eller dryck, eller köksutrustning.

Matias Zakrisson

8 kommentarer

  1. Har en liten fråga har kört fast lite i grill tillbehören och undrar var det finns tips på sånt typ såser marinader glace mm

  2. Var på västkusten finns era goda chips mandelpotatis Dill & Rotfrukter

  3. Har gjort dillkött i dag. Använde varken ättika eller socker
    Ett litet tips för att underlätta.
    Prova att göra en bottenredning med smör och mjöl. Späd under uppkok med den silade buljongen tills såsen är lämpligt tjock. Sätt i dill och lägg i det tärnade kokta köttet.
    Jättesnabbt och ingen risk att man får för mycket av socker eller ättika.
    Prova det blev jättegott

  4. Hur skall jag bära mig åt för att kunna köpa denna sås ? Mvh Patrik

Kommentera

Obligatoriska fält är märkta *.