Doft och smak

Chili Cheese Nuggets från Lindströms

| 6 kommentarer

För många många år sedan fick jag handla via ICA Haakon ett par gånger. Som annars bara krogar, skolor får handla ifrån. Man kom åt produkter som inte fanns i handeln just då för privatpersoner. Vi pratar många år sen! Kanske 15 år sedan! Då kunde man köpa något som då kallades för Poppers. Milda chilisar som va fyllda med cremecheese. Fantastiskt goda!

Sen dök de upp på hamburgerierna och nu först så har de anlänt i butik! Har hunnit testa tre olika märken. Först ut va något Tyskt märke. Smakade apa! Inte värt pengarna de kostade! Sen så hittade jag McCains Chili Cheese Nuggets fyllda med Monterey ost och små bitar av jalapeno! Riktig bra av de! Å nu sist testade jag Svenska Lindströms produktserie Bites, där de valt kalla sina för Chili Cheese Nuggets. I serien Bites finns ochså mini sliders (små gulliga hamburgare) mozzarellasticks, broccoli cheese nuggets, onion rings och cheddar cheese bites. Med inspiration USA.  Ska kolla i affärn nästa gång efter Mini Cheese Burgers aka sliders i min värld. De skulle va kul att testa!

De jag köpte och testade denna gång va  Chili Cheese Nuggets . Efter några minuter i 180 graders frityrolja, så är de gyllene och färdiga! Attans så goda! Dunka dem i lite chilisås om du vill ha mer styrka eller ät dem med en sallad eller som tillbehör till din hamburgare. Fin frasig yta och inuti är de rjält med ost, skulle dock önska lite mer chilismak på dem! Kommer jag köpa dem igen? Lätt! Vilken grej att ha hemma i frysen om andan faller på. Godast blir de att fritera och de kommer va givna när jag ska ha hamburgerpartaj framöver.

Sen kan man ju göra egna, men de verkar vara en hel del pill med. Sett ställningar på nätet från USA där man fyller sina chilifrukter med cremecheese och kör dem på grillen…inte riktigt samma sak, men åt samma håll. Nyttigt är de här ju inte! Men hur ofta äter man Chili Chese Nuggets hemma!?

 

6 kommentarer

Lämna ett svar

Obligatoriska fält är märkta *.